Ispit decembar 2023

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у децембарском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита,а још нису доставили пријаву за испит треба да, најкасније до 01.12.2023. године, доставе попуњену пријаву за испит, путем факса (051/433-821), поштом на нашу адресу: Цара Лазара 22, Баwа Лука, или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Термине одржавања септембарског испитног рока можете погледати овдје. Пријаву за испит можете преузети овдје.

 

Испит септембар 2023

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у септембарском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита,а још нису доставили пријаву за испит треба да, најкасније до 01.09.2023. године, доставе попуwену пријаву за испит, путем факса (051/433-821), поштом на нашу адресу: Цара Лазара 22, Баwа Лука, или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Термине одржавања септембарског испитног рока можете погледати овдје. 

 

Септембарски испитни рок

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у септембарском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита,а још нису доставили пријаву за испит треба да, најкасније до 26.08.2022. године, доставе попуwену пријаву за испит, путем факса (051/433-821), поштом на нашу адресу: Цара Лазара 22, Баwа Лука, или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Термине одржавања априлског испитног рока можете погледати овдје. 

Пријаву за испит можете преузети овдје.

 

Aprilski ispitni rok 2023

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у априлском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита,а још нису доставили пријаву за испит treba da, najkasnije do 29.03.2023. godine, dostave popuwenu prijavu za ispit, putem faksa (051/433-821), po{tom na na{u adresu: Цара Лазара 22, Bawa Luka, ili мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Tерминe одржавања априлског испитног рока можете погледати овдје. 

Пријаву за испит можете преузети овдје.

 

Decembarski ispitni rok

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Ispit1Обавјештавамо Вас да ће се испит за стицање звања "Овлашћени интерни ревизор" у децембарском испитном року одржати у просторијама Финрар-а, на адреси Мирка Ковачевића 13А, Бања Лука. Кандидати који желе да пристуое полагању испита треба да доставе пријаву за испит путем: факса (051/433-821), поштом на адресу (Цара Лазара 22, 78000 Бања Лука) или електронском поштом (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.). Tерминe одржавања децембарског испитног рока можете погледати овдје.